Ozonterapi

Hvad er ozon?


ilt muliggør enhver form for liv, og når det «aktiveres» gennem en ozongenererende maskine, går ilt fra o2 (ilt) til o3 (ozon). Det er oprettelsen af ​​et tredje iltatom meget gavnligt og ikke-toksisk

Ozon er det bedste desinfektionsmiddel og fungicid i alle niveauer, og badning med ozon bader af sundhed, denne behandling er yderst effektiv for hunde med dermatitis, acne, vulvarinfektioner, svampe, forbrændinger, otitis osv.
skønt badet med ozonterapi kan anvendes til enhver hund, af enhver race, hvilken som helst størrelse og ikke behøver at lide under nogen patologi for at bade det med ozon. Det er meget gavnligt hos sunde hunde, da det regenererer huden, aktiverer kredsløbet og hjælper dyrets hår med at absorbere næringsstoffer, der findes i vores shampoo og masker.
De mest fremragende medicinske og æstetiske fordele ved Ozonterapi er:

· Ozonbadet hjælper med at genoprette syge eller problemer hud. Samtidig forbedrer det absorptionen af næringsstoffer fra kosmetiske produkter, der bruges til at forbedre dyrets mantel.
· Ozonbadet forårsager en total rengøring af døde celler og desinficerer dybt hudens stimulerende blodgennemstrømning.
· Ozon har en bakteriedræbende, antioxidant og helende virkning, ødelægger patogener som vira, bakterier og svampe, reducerer hudlæsioner og reducerer deres udbrud, såsom otitis og hudinfektioner.
· Efterlader ikke giftigt affald i kroppen.

 

SE vask-TJENESTER;

Allergi Behandling
Alopecia-behandling
Behandling for irriteret hud
 Sårbehandling
Seborrhea-behandling
Leishmaniosis-behandling
Svampebehandling
Anti-lugtbehandling (ældre)
Slidgigtbehandli

Hvordan bruges det?

Det system, der bruges i Vicky’s Hundesalon, er meget effektivt, fordi ozonen kommer ud direkte blandet med brusevandet, på denne måde virker ozonen under hele badets varighed.